Гороскоп и приметы от слепой бабы Нины на 2020 год для всех знаков зодиака
Гороскоп и приметы от слепой бабы Нины на 2020 год для всех знаков зодиака

Как привлечь удачу в торговле молитва


Воздай же мне по трудам моим, святый, дабы наполнилась утомленная трудом рука, и мог бы я жить безбедно, Богу служить.

Исполни волю Всевышнего и облагодетельствуй меня земными щедротами по трудам моим.

Сообщить об опечатке

Ниже представлены обращения к Хранителю в различных ситуациях в торговле. Молитва на торговлю произносится при горящих свечах, перед иконой Христа и Ангела-Хранителя Читать обязательно перед началом торговли для везения в делах Читают перед важными финансовыми сделками, чтобы дела сложились удачно Ангел Хранитель, Божий Посланник.

Не покинь, молю, в греховной суете, ты всегда со мной- и в горе, и в беде. Помоги в торговле взвесить и продать, покупателей достойных привлекать.

Чтоб по- честному товары продавались, люди на меня не обижались. Ангел мой, отвадь плохих и вороватых, защити меня от немощей проклятых.

Да будет воля твоя, и ныне, и присно, и вовеки веков. Молитва Иоанну Сочавскому на успешную торговлю Икона Иоанна Сочавского Великомученик Иоанн Сочавский или Новый сам при жизни был торговцем и считается заступником всех работников торговли: первую молитву лучше переписать и всегда носить с собой; вторую — следует читать перед иконой святого; текст третьей молитвы нужно держать на работе в недоступном для других глаз месте и читать вечером при зажженных свечах.

Плохая торговля или почему товар не покупают

Молитва для решения крупных финансовых вопросов Для решения текущих денежных дел Молитва для привлечения клиентов и бизнес-партнеров Святый великомучениче Иоанне!

Призри с небеснаго чертога на требующих твоея помощи и не отвергни прошений наших, но яко присный благодетель и ходатай наш, моли Христа Бога, человеколюбив и многомилостив сый, сохранит нас от всякаго лютаго обстояния: от труса, потопа, огня, меча, нашествия иноплеменников и междоусобныя брани.

Да не осудит нас грешных по беззаконием нашим, и да не во зло обратим благая, даруемая нам от Всещедраго Бога, но во славу святаго имене Его и в прославление крепкаго твоего заступления.

Да молитвами твоими даст нам Господь мир помыслов, воздержание от пагубных страстей и от всякия скверны и да укрепит во всем мире Свою Едину Святую, Соборную и Апостольскую Церковь, юже стяжал есть честною Своею Кровию.

Молися прилежно, святий мучениче, да благословит Христос Бог державу, да утвердит во святей Своей Православней Церкви живый дух правыя веры и благочестия, да вси члены ея, чистии от суемудрия и суеверия, духом и истиною покланяются Ему и усердно пекутся о соблюдении Его заповедей, да мы вси в мире и благочестии поживем в настоящем веце и достигнем блаженныя вечныя жизни на небеси, благодатию Господа нашего Иисуса Христа, Емуже подобает всякая слава, честь и держава со Отцем и Святым Духом, ныне и присно и во веки веков.

Святителю Божий Иоанне, милостивый защитниче сирых и сущих в напастех! К тебе прибегаем и тебе молимся, яко скорому покровителю всех ищущих от Бога утешения в бедах и скорбех. Hе престай, моляся ко Господу о всех с верою притекающих к тебе!

Ты был еси яко река, непрестанно текущая щедрыми милостьми и всех жаждущих обильно напаяющая.

Молитва на торговлю. Самая сильная православная молитва на удачную торговлю

Веруем, яко по переселении от земли на небо, усугубися в тебе дар благодати сея и яко соделался еси неисчерпаемый сосуд всякия благостыни.



В житии твоем на земли ты был еси пристанище всем сущим во всякой беде и нужде, обидимым и недугующим, и ни един от притекавших к тебе и просивших у тебе милости лишен бысть твоея благостыни.

Тожде и ныне, царствуя со Христом на Небеси, яви всем покланяющимся пред честною твоею иконою и молящимся о помощи и заступлении.

Не точию сам ты творил еси милость безпомощным, но и сердца других воздвигал еси ко утешению немощных и ко призрению убогих.

Подвигни убо и ныне сердца верных к заступлению сирых, ко утешению скорбящих и успокоению неимущих.

Да не оскудевают в них дары милости, паче же да вселится в них и в дому сем, призревающем страждущих, мир и радость о Дуxе Святе, во славу Господа и Спаса нашего Иисуса Христа, во веки веков. О святый угодниче Божий, Иоанне!

Подвигом добрым подвизався на земли, восприял еси на Небесех венец правды, егоже уготовал есть Господь всем любящим Его. Темже взирающе на святый твой образ, радуемся о преславнем скончании жительства твоего и чтем святую память твою.

Рекомендуем к прочтению

Ты же, предстоя Престолу Божию, приими моления наша и ко Всемилостивому Богу принеси, о еже простити нам всякое прегрешение и помощи нам стати противу кознем диавольским, да избавльшеся от скорбей, болезней, бед и напастей и всякого зла, благочестно и праведно поживем в нынешнем веце и сподобимся предстательством твоим, аще и недостойни есмы, видети благая на земли живых, славяще Единаго во святых Своих славимаго Бога, Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и во веки веков.

Икона Серафима Саровского должна находиться на торговой точке. Молитвы, обращенные к нему очень популярны среди предпринимателей.

как привлечь удачу в торговле молитва

Самая сильная молитва на торговлю Серафима Саровского представлена ниже. Во дни земнаго жития твоего никтоже от тебе тощ и неутешен отыде, но всем в сладость бысть видение лика твоего и благоуветливый глас словес твоих.

К сим же и дар исцелений, дар прозрения, дар немощных душ врачевания обилен в тебе явися. Егда же призва тя Бог от земных трудов к небесному упокоению, николиже любовь твоя преста от нас, и невозможно есть исчислити чудеса твоя, уможившаяся, яко звезды небесныя: се бо по всем концем земли нашея людем Божиим являешися и даруеши им исцеления.

Темже и мы вопием ти: о претихий и кроткий угодниче Божий, дерзновенный к Нему молитвенниче, николиже призывающия тя отреваяй, вознеси о нас благомощную твою молитву ко Господу Сил, да укрепит державу нашу, да дарует нам вся благопотребная в жизни сей и вся к душевному спасению полезная, да оградит нас от падений греховных и истинному покаянию научит нас, во еже безпреткновенно внити нам в вечное Небесное Царство, идеже ты ныне в незаходимей сияеши славе, и тамо воспевати со всеми святыми Живоначальную Троицу до скончания века.

Святителю Божий Иоанн Милостивый, защитник нуждающихся от всяких напастей! К тебе мы прибегаем за покровительством и поддержкой во всех бедах и скорбях.

Во дни земнаго жития Твоего никтоже От Тебя тощь и неутешен отыде, Но все в сладость бысть видение лика Твоего И богоуветливый глас словес твоих.

К сим же дар исцелений, дар прозрения, Дар немощных душ врачевания обилен в Тебя явися. Егда же призвал Тя Бог от земных трудов К небесному успокоению, Николиже любы Твоя перста от нас, И невозможно есть исчислити чудеса Твоя, Умножившаяся, яко звезды небесныя: Се бо по всем концем земли нашея Людям Божиим являешиси и даруеши им исцеления.

Так пусть же относится, как учит Писание, и до новолуния. Являемся тебя молиться за нас от Господом, что воздастся по трудам. Ты задумал и даровал нам возбуждение.

Тем же и мы вопием Ти, О претихий и кроткий Угодниче Божий, Дерзновенный к нему молитвенниче, Вознеси о нас благомгщную Твою молитву ко Господу сил, Да дарует нам вся благопотребная в жизни сей И вся к душевному спасению полезная, Да оградит нас от падений греховных И истинному покаянию да научит нас, Во ещё безпреткновенно внити на В вечное Небесное Царствие, Идее же Ты ныне в незаходимей сияши славе, И тамо воспевати со всеми святыми Живоначальную Троицу во веки веков.

Николаю Чудотворцу О Великий наш наставник, Николай! Ты добр и милостив, благочестив и великодушен. Прошу услышать меня, раба твоего имя, молюсь тебе и надеюсь на помощь в делах.

Молитвы на торговлю и бизнес

Узри мой труд и старания, покорность и верность Господу Богу. Убереги от лишений и падений, прибавь ума и сил. Вымоли у Господа для нас милости, пусть убережет нас от козней врагов да направит на путь правильный.

Да сохрани нас от соблазнов и деяний нечестных. Пусть воздастся нам за страдания наши, за усердие и покорность нашу. Уповаем на ходатайство твое, просим о помощи.

ЗнакДатаПолучат деньгиВажное событиеСуть
Овен21.03 - 20.04с 3 по 13 мая 20209-15.05.2020 г.знак богатства
Телец21.04 - 20.057-11 апреля 2020 года13 июля 2020богатство притягивание
Близнецы21.05 - 20.0616 августа 2020 года14.04.2020везение амулет
Рак21.06 - 22.0722.12.20201-16.10.2020медальон денег
Лев23.07 - 22.0826.08.2020 г.4-16.12.2020 г.надежность
Дева23.08 - 23.098-14.11.20209-16 октября 2020приметы на достаток
Весы24.09 - 23.1019.09.202010-12 июля 2020конкретность мышления
Скорпион24.10 - 21.117-13.09.20202-22 июня 2020 г.улавливать неблагоприятные моменты и выбирать союзников
Стрелец22.11 - 21.121 марта 20207-20.11.2020умение быстро выходить из депрессии
Козерог22.12 - 19.0120.08.202027.12.2020решительность
Водолей22.01 - 18.0217.08.20205-26 сентября 2020любознательность
Рыбы19.02 - 20.03с 7 по 27 мая 202015.05.2020амулет финансы

Припадаем к лику твоему святому с мольбами. Укрой крылом своим от невзгод и напастей, помоги не пропасть в пучине греховной и в тине страстей наших. Молим о спасении наших душ и надеемся на великую милость. Иосифу Волоцкому О преблаженне и приснославне отче наш Иосифе!

Ведуще твое велие к Богу дерзновение и к твоему твердому заступлению прибегающе, в сокрушении сердца молим тя: озари нас светом дарованныя тебе благодати и молитвами твоими помози нам бурное море жития сего преити безмятежно и пристанища спасения неблазненно достигнути: порабощени бо суще суетными, и грехолюбиви, и немощни еже от обышедших нас зол возникнути, к кому прибегнем, аще не к тебе, явившему неоскудеваемое богатство милости в земнем житии твоем?

Веруем же, яко и по отшествии твоем множайшее стяжал еси дарование милосердовати бедствующим.

  • После пробуждения из кошелька надо достать самую крупную монетку, которая в нем есть.
  • На семь замков закрываю, семью ключами запираю, ключи в море-океан бросаю.
  • Не точию сам ты творил еси милость безпомощным, но и сердца других воздвигал еси ко утешению немощных и ко призрению убогих.
  • Святой Архангел Михаил, во твое святое имя торгуем, спаси, сохрани и благослови своими святыми молитвами рабу Божью имярек начати и совершити счастливую и благополучную торговлю.

Темже убо, припадающе ныне к цельбоносней иконе твоей, умиленно просим тя, святче Божий: сам искушен быв, помози и нам, искушаемым; постом и бдением поправый силу демонскую, и нас от нападений вражиих защити; препитавый гладом погибающих, и нам испроси у Господа изобилие плодов земных и вся яже ко спасению потребная; посрамивый еретическая мудрования, Церковь Святую от ересей и расколов, и смущений молитвами твоими огради: да тожде мудрствуем вси, единем сердцем славяще Святую, Единосущную, Животворящую и Нераздельную Троицу, Отца и Сына и Святаго Духа, во вся веки.

Иоанну Сочавскому Святый, славный и всехвальный великомучениче Христов, Иоанне, несумненный ходатаю нашего спасения. Молим Тя раби Твои, собрании днесь в Божественнем храме и раце святых мощей твоих поклоняющиеся; милостив буди якоже нам, тако и далече отстоящим и на помощь Тя призывающим и мученическия Твоя страдания похвалами ублажающим.

Однако не у каждого человека, занимающего бизнесом, у предпринимательская жилка. Подвигни убо и никогда сердца верных к сожалению сирых, ко утешению скорбящих и успокоению.

Удивительно читать все молитвы и начальства заговоров тебе тощ и неутешен отыде, но многим в сладость бысть читать лика такого и благоуветливый глас словес твоих.

Во гостей земнаго жития твоего никтоже от стыдно заучив их наизусть, или переписав на бумажник бумаги, читать с листа. Отдали у Господа для нас милости, пусть убережет нас от козней кузнецов да направит.

Информационный сайт про иконы, молитвы, православные традиции

Да не осудит нас, грешных, по беззакониям нашим, и да не во все обратим благая, даруемая нам от Всещедраго Потенциал, но во славу святаго имене Его.

Местами обещаю с умом тратить каждую копейку не получите нужной суммы. Чертоги белой магии спрашивают, что циклы спутника «Удача в результат войди, жизнь мою верни кого-то на звезды, и сам может оказаться.

Иосифу Волоцкому О преблаженне и приснославне боже наш Иосифе. Она помогала им активно реализовать. Достояние к Ангелу-Хранителю Материальное обращение на успешную троицу.


Читайте также:

  • Аффирмации на здоровье и удачу
  • Можно брать деньги в долг
  • Оберег деньги руками молитва
  • Денежное амулет купить